Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
- 2 tsp sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 4 sprigs fresh thyme
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 50 g eschalots
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 50 g dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar
- 200 g unsalted butter, cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing
- 4 egg yolks
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4940.7 kJ / 1180.9 kcal
- Protein
- 70.9 g
- Karbonhidrat
- 4.4 g
- Yağ
- 95.7 g
- Doymuş Yağ
- 48.6 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 1129.3 mg
Alternatif tarifler
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2j 20 menit
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2j 20 menit
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2j 20 menit
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Poached eggs with blade cover
30min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 dk