Cihazlar ve Aksesuarlar
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 40 dk
2 portions
Malzemeler
-
sea salt1 tbsp
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 5 oz ea.)2
-
parsley plus extra to garnish2 sprigs
-
2 sprigs thyme, freshdill, fresh2 sprigs
-
lemon peel divided6 pieces
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)63 oz
-
lemon juice2 tsp
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
3092.7 mg
Protein
80.9 g
Kalori
3960 kJ /
946.5 kcal
Yağ
66.5 g
Lif
0.5 g
Doymuş Yağ
14.4 g
Karbonhidrat
1.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2sa
Sicilian Shrimp Salad
30 dk
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2sa 45 dk
Sous-vide Steak
1sa 30 dk
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1sa
Sautéing Shrimp
15 dk
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1sa 50 dk
Mixed Mushroom Sauté
30 dk
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1sa 40 dk
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50 dk
Sous-Vide Salmon
1sa
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 dk