Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tbsp sea salt
- 2 fresh salmon fillets, skin on, boneless (approx. 5 oz ea.)
- 2 sprigs parsley, plus extra to garnish
-
2
sprigs dill, fresh
veya 2 sprigs thyme, fresh - 6 pieces lemon peel, divided
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 63 oz water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
- 2 tsp lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3960 kJ / 946.5 kcal
- Protein
- 80.9 g
- Karbonhidrat
- 1.1 g
- Yağ
- 66.5 g
- Doymuş Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 3092.7 mg
Alternatif tarifler
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2sa 15 dk
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35 min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40 min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50min
Browning Beef Cubes (Medium)
15 min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Browning Beef Strips
15 min