Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tbsp sea salt
- 2 fresh salmon fillets, skin on, boneless (approx. 5 oz ea.)
- 2 sprigs parsley, plus extra to garnish
-
2
sprigs dill, fresh
veya 2 sprigs thyme, fresh - 6 pieces lemon peel, divided
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 63 oz water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
- 2 tsp lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3960 kJ / 946.5 kcal
- Protein
- 80.9 g
- Karbonhidrat
- 1.1 g
- Yağ
- 66.5 g
- Doymuş Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 3092.7 mg
Alternatif tarifler
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 min
Oysters with Lime Granita
15 Min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2h 25min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2 godz. 10 min
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50 min
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min