![Sous-vide Scallops with Saffron Sauce Sous-vide Scallops with Saffron Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9EF7E6FA-AEB3-4438-B87C-FC3E3D0E44F3/Derivates/FFA89141-D5DD-40ED-9F7B-88EBBA9C0827.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Scallops
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 12 sea scallops, large or jumbo, muscle removed, cleaned and patted dry with paper towel
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 slices orange, preferably organic, thinly sliced
- 4 sprigs fresh oregano
- 6 oz pencil-thin asparagus, trimmed to fit vacuum sealer bag (approx. 5 in.)
Saffron Sauce
- 2 oz yellow onions, in pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 5 oz heavy whipping cream
- 2 pinches saffron threads
- ⅛ tsp salt, to taste
Searing and Serving
- ½ oz unsalted butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1142 kJ / 273 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 788 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
30 dk
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 Std. 50 Min
Shrimp Sauté
25 dk
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35min
Crab Stuffed Lobster Tails
50min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 dk
Shrimp and Crab Stack
25 dk
Lemon Caper Asparagus
25 dk
Cioppino
55 dk
Easy Cheese Souffles
1sa
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min