Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Scallops
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 12 sea scallops, large or jumbo, muscle removed, cleaned and patted dry with paper towel
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 slices orange, preferably organic, thinly sliced
- 4 sprigs fresh oregano
- 6 oz pencil-thin asparagus, trimmed to fit vacuum sealer bag (approx. 5 in.)
Saffron Sauce
- 2 oz yellow onions, in pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 5 oz heavy whipping cream
- 2 pinches saffron threads
- ⅛ tsp salt, to taste
Searing and Serving
- ½ oz unsalted butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1142 kJ / 273 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 788 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1óra
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40 min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50min
Browning 12.5 oz Shallots
25 Min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
No ratings
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Sous-vide Steak
1h 30 min
Caramelizing 7 oz Onions
40 min