Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Scallops
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 12 sea scallops, large or jumbo, muscle removed, cleaned and patted dry with paper towel
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 slices orange, preferably organic, thinly sliced
- 4 sprigs fresh oregano
- 6 oz pencil-thin asparagus, trimmed to fit vacuum sealer bag (approx. 5 in.)
Saffron Sauce
- 2 oz yellow onions, in pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 5 oz heavy whipping cream
- 2 pinches saffron threads
- ⅛ tsp salt, to taste
Searing and Serving
- ½ oz unsalted butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1142 kJ / 273 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 788 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Fish Carnitas
20min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Crab Stuffed Lobster Tails
50min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Braided Milk Bread (TM5/6 Metric)
2 godz. 20 min