Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
TM6

Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice

4.3 (162 değerlendirme)

Malzemeler

  • 34 ½ oz water, divided
  • 1 oz freshly squeezed lemon juice, plus 1 tbsp to drizzle
  • 8 oz unsalted butter, in pieces
  • 4 egg yolks, from large eggs
  • 1 tsp salt, divided, plus extra to season
  • 1 pinch ground black pepper, to taste, plus extra to season
  • 1 oz cilantro leaves
    veya 1 oz parsley leaves
  • 1 lemon, thin peel only, no white pith
  • 10 oz jasmine rice
  • 1 tsp onion powder
  • ½ tsp garlic powder
  • 12 oz asparagus, trimmed
    veya 12 oz broccoli florets
  • 16 oz salmon fillets, wild caught Alaskan (1¼ in. thick)

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
4153.1 kJ / 992.6 kcal
Protein
33.9 g
Karbonhidrat
67.3 g
Yağ
66.7 g
Doymuş Yağ
34.2 g
Lif
6.3 g
Sodyum
679.6 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler