Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Filling
- 3 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 6 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
-
¾
tsp salt
veya 1 ½ tsp homemade salt substitute and flavor enhancer - ¼ tsp ground black pepper
- 5 oz fresh spinach leaves
- 20 oz marinated artichoke hearts, drained
-
4 ½
oz cream cheese, in pieces
veya 3 ½ oz mascarpone cheese
Chicken
- 60 oz water
- 1 oz lemon juice
- 2 chicken breasts, skinless, boneless, organic (approx. 12 oz ea.)
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1 tbsp vegetable oil
- fresh parsley, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3456 kJ / 826 kcal
- Protein
- 86 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 34 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 18 g
- Sodyum
- 3024 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 Std. 30 Min
Greek Stuffed Chicken
1h 35 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 Std. 25 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 godz. 40 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 Std. 50 Min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13sa 20 dk
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Pork and Mushroom Wraps
30min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min