Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Creamy Avocado
- 8 oz avocado, flesh only, peel and pit removed (see Tip)
- ¼ tsp salt
- 1 lime, freshly squeezed (juice only), plus extra, sliced, to garnish
Salmon
- 60 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 20 oz fresh salmon fillets (4 x 5 oz, 1 in. thick)
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 4 tsp extra virgin olive oil, divided
- 4 sprigs fresh dill, plus extra to garnish
- vegetable oil, to sear
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1808.5 kJ / 432.2 kcal
- Protein
- 30.2 g
- Karbonhidrat
- 7.2 g
- Yağ
- 31.8 g
- Doymuş Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 541.3 mg
Alternatif tarifler
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 godz. 50 min
Sous-Vide Salmon
1j
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1j
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45 min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5h
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Shrimp Sauté
25 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1j
Sous-vide Steak
1j 30 menit