![Sous-vide Salmon with Creamy Avocado Sous-vide Salmon with Creamy Avocado](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5526BE73-0872-4698-A860-0204039C8061/Derivates/54296FE1-C073-4C24-94FF-A0CE2001487A.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Creamy Avocado
- 8 oz avocado, flesh only, peel and pit removed (see Tip)
- ¼ tsp salt
- 1 lime, freshly squeezed (juice only), plus extra, sliced, to garnish
Salmon
- 60 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 20 oz fresh salmon fillets (4 x 5 oz, 1 in. thick)
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 4 tsp extra virgin olive oil, divided
- 4 sprigs fresh dill, plus extra to garnish
- vegetable oil, to sear
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1808.5 kJ / 432.2 kcal
- Protein
- 30.2 g
- Karbonhidrat
- 7.2 g
- Yağ
- 31.8 g
- Doymuş Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 541.3 mg
Alternatif tarifler
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5 Std.
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15 Min
Sous-Vide Salmon
1 Std.
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1 Std. 10 Min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 Std. 50 Min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2h 10min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Broccoli Sauté
20min
Mixed Mushroom Sauté
30 Min