Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Creamy Avocado
- 8 oz avocado, flesh only, peel and pit removed (see Tip)
- ¼ tsp salt
- 1 lime, freshly squeezed (juice only), plus extra, sliced, to garnish
Salmon
- 60 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 20 oz fresh salmon fillets (4 x 5 oz, 1 in. thick)
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 4 tsp extra virgin olive oil, divided
- 4 sprigs fresh dill, plus extra to garnish
- vegetable oil, to sear
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1808.5 kJ / 432.2 kcal
- Protein
- 30.2 g
- Karbonhidrat
- 7.2 g
- Yağ
- 31.8 g
- Doymuş Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 541.3 mg
Alternatif tarifler
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Lemon Caper Asparagus
25min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Shrimp Sauté
25min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30min
Sous-vide Steak
1h 30min