Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g eschalots, cut into halves
- 10 g unsalted butter
- 75 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 225 g frozen green peas
- ½ tsp lemon juice, plus extra to taste
- 4 pieces smoked streaky bacon, cut into lengths (15 cm)
- 8 scallops, roe removed
- ground black pepper, to season
- balsamic glaze, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2805.3 kJ / 667.9 kcal
- Protein
- 62.6 g
- Karbonhidrat
- 16.1 g
- Yağ
- 38.1 g
- Doymuş Yağ
- 18.7 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 2644.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20 min
Seared tuna on chilli bean mash
35 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25 min
Béarnaise sauce
20min
Zesty avocado with crab
10 min
Grilled scallops with chilli jam
25 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min