Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g eschalots, cut into halves
- 10 g unsalted butter
- 75 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 225 g frozen green peas
- ½ tsp lemon juice, plus extra to taste
- 4 pieces smoked streaky bacon, cut into lengths (15 cm)
- 8 scallops, roe removed
- ground black pepper, to season
- balsamic glaze, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2805.3 kJ / 667.9 kcal
- Protein
- 62.6 g
- Karbonhidrat
- 16.1 g
- Yağ
- 38.1 g
- Doymuş Yağ
- 18.7 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 2644.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Seared tuna on chilli bean mash
35 Min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min
White bean purée and anchovy on crostini
45 Min
Caesar salad dressing
10 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1j 30 menit
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 Min