Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 brown onions, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g vegetable oil
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 800 g pork medallions (3 cm thick)
- 150 g cognac
- 2 tsp green peppercorns, drained
- 600 g water
- 2 tsp stock paste of choice
- 200 g crème fraîche
- 1 tsp sweet paprika
- 35 g gluten free cornflour
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 250 g button mushrooms
- 1 bunch fresh chives, finely sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2081.7 kJ / 495.7 kcal
- Protein
- 52.2 g
- Karbonhidrat
- 8.8 g
- Yağ
- 27 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 4.2 g
- Sodyum
- 914.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hearty seafood chowder
1 Std.
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2 Std.
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 Std. 20 Min
Prawn and mushroom crepes
50 Min
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
2 Std.
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 Std.
Mystery soup
45 Min