Cihazlar ve Aksesuarlar
Pork in green pepper and cognac sauce
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
4 portions
Malzemeler
-
brown onions cut into halves2
-
garlic clove1
-
vegetable oil20 g
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
salt plus extra to season1 tsp
-
pork medallions (3 cm thick)800 g
-
cognac150 g
-
green peppercorns drained2 tsp
-
water600 g
-
stock paste of choice2 tsp
-
crème fraîche200 g
-
sweet paprika1 tsp
-
gluten free cornflour35 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
button mushrooms250 g
-
fresh chives finely sliced1 bunch
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
914.4 mg
Protein
52.2 g
Kalori
2081.7 kJ /
495.7 kcal
Yağ
27 g
Lif
4.2 g
Doymuş Yağ
13.5 g
Karbonhidrat
8.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Blade Cover Cooking
8 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Beef stroganoff
35min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3h 40min
Curry pork sosaties
24h 30min
Mushroom sauce
20min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Guinness beef pies
2h 15min
Vindaloo pork
5h 10min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Citrus seafood salad
1h
Baked salmon cheesecake
26h 35min