Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Barbecue butter
- 1 garlic clove
- ½ tsp fresh rosemary leaves
- 20 g eschalot
- 20 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 1 pinch salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 50 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- ½ tsp liquid smoke seasoning (see Tips)
Pork fillet wrapped in prosciutto
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 100 g prosciutto
- 250 - 300 g pork fillet
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 70 g basil pesto (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2962.6 kJ / 705.4 kcal
- Protein
- 54.5 g
- Karbonhidrat
- 6.6 g
- Yağ
- 50.9 g
- Doymuş Yağ
- 20.5 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 2348.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 Std. 25 Min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8u. 45min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 godz. 15 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 Std.
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min