Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Barbecue butter
- 1 garlic clove
- ½ tsp fresh rosemary leaves
- 20 g eschalot
- 20 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 1 pinch salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 50 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- ½ tsp liquid smoke seasoning (see Tips)
Pork fillet wrapped in prosciutto
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 100 g prosciutto
- 250 - 300 g pork fillet
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 70 g basil pesto (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2962.6 kJ / 705.4 kcal
- Protein
- 54.5 g
- Karbonhidrat
- 6.6 g
- Yağ
- 50.9 g
- Doymuş Yağ
- 20.5 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 2348.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork belly with spring onions
1h 10 min
Chinese pork with vegetables
1j 20 menit
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15 min
Chinese five spice beef cheeks
4 godz. 25 min
Scallops with pea purée
25 min
Beef cheek Bourguignon
5hod. 25min