Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 juniper berries
- 6 allspice berries
- 2 tsp pink peppercorns
- 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 20 g gin of choice (see Tips)
- sea salt, to season
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
Gin and peppercorn sauce
- 50 g eschalots
- 2 tsp pink peppercorns
- 50 g gin of choice
- 1 tsp white wine vinegar
- 1 tbsp oil, to fry
- 100 g unsalted butter, plus an extra 1 tbsp
- 2 egg yolks
- mixed salad leaves, to serve
- salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2670.6 kJ / 635.9 kcal
- Protein
- 44.8 g
- Karbonhidrat
- 0.8 g
- Yağ
- 51.2 g
- Doymuş Yağ
- 23 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 118.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Béarnaise sauce
20min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min
Scallops with pea purée
25min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 min