Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 juniper berries
- 6 allspice berries
- 2 tsp pink peppercorns
- 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 20 g gin of choice (see Tips)
- sea salt, to season
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
Gin and peppercorn sauce
- 50 g eschalots
- 2 tsp pink peppercorns
- 50 g gin of choice
- 1 tsp white wine vinegar
- 1 tbsp oil, to fry
- 100 g unsalted butter, plus an extra 1 tbsp
- 2 egg yolks
- mixed salad leaves, to serve
- salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2670.6 kJ / 635.9 kcal
- Protein
- 44.8 g
- Karbonhidrat
- 0.8 g
- Yağ
- 51.2 g
- Doymuş Yağ
- 23 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 118.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide fish with lemon and herbs
1sa 15 dk
Béarnaise sauce
20 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1sa 15 dk
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 Std. 25 Min
Glazed carrots with honey
1h 10min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min
Poached eggs with blade cover
30min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 min