Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves and stalks, separated
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 300 g
- Kalori
- 6924.8 kJ / 1648.8 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Karbonhidrat
- 8.9 g
- Yağ
- 170.6 g
- Doymuş Yağ
- 104.5 g
- Lif
- 14.5 g
- Sodyum
- 2294 mg
Alternatif tarifler
Scallops with pea purée
25min
Béchamel sauce (TM6 )
15 Min
Béarnaise sauce
15 Min
Beurre blanc
15 Min
Béarnaise sauce
10 min
Béarnaise Sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Perfect steak with sauce Bernaise
35min
Diane sauce
20min
Béarnaise sauce
15 Min
Chicken and port pâté
1h 30min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 Min