Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves and stalks, separated
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 300 g
- Kalori
- 6924.8 kJ / 1648.8 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Karbonhidrat
- 8.9 g
- Yağ
- 170.6 g
- Doymuş Yağ
- 104.5 g
- Lif
- 14.5 g
- Sodyum
- 2294 mg
Alternatif tarifler
Béarnaise sauce
10 min
Béarnaise Sauce
20 min
Béarnaise sauce
15min
Béarnaise sauce
15min
Caesar salad dressing
10 min
Béarnaise Sauce
20 min
Peppercorn sauce
20 min
Beurre blanc
15min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2j 10 menit
Perfect steak with sauce Bernaise
35 Min
Béchamel sauce (TM6 )
15min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min