Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves and stalks, separated
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 300 g
- Kalori
- 6924.8 kJ / 1648.8 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Karbonhidrat
- 8.9 g
- Yağ
- 170.6 g
- Doymuş Yağ
- 104.5 g
- Lif
- 14.5 g
- Sodyum
- 2294 mg
Alternatif tarifler
Béchamel sauce (TM6 )
15 Min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 Min
Béarnaise sauce
15 Min
Béchamel sauce (TM6 - 1100 g)
15 Min
Béarnaise sauce
10 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Café de Paris butter
25 Min
Béarnaise sauce
15 Min
Béarnaise Sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Traditional crème brûlée
25 godz.
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25min