Cihazlar ve Aksesuarlar
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
8 portions
Malzemeler
Cauliflower truffle purée
-
garlic clove1
-
butter20 g
-
cauliflower broken into florets (3 cm)300 g
-
full cream milk100 g
-
truffle oil1 tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
Scallops
-
water500 g
-
scallops in shells16
-
fresh chives finely chopped, for garnishing
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
160.2 mg
Protein
6 g
Kalori
271 kJ /
64.5 kcal
Yağ
3.4 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
1.7 g
Karbonhidrat
2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Festive Flavour
105 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
20 dk
Rosemary and eschalot gravy
30 dk
Béarnaise sauce
10 dk
Cheese soufflés
30 dk
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1sa
Seared tuna on chilli bean mash
35 dk
Sukiyaki
55 dk
Grand Marnier® soufflé
1sa
Sunny gazpacho
25 dk
Steamed prawns or scallops
20 dk
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1sa 10 dk
Traditional cocktail sauce
5 dk