Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g chicken livers, trimmed
- 2 sprigs fresh thyme
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum level)
- 3 tsp freshly squeezed lemon juice
- 120 g lean smoked bacon, cut into pieces
- 100 g eschalots (approx. 5), cut into half
- 170 g unsalted butter
- 70 g Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp ground black pepper
- crackers or toast, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 575 g
- Kalori
- 10490.6 kJ / 2507.3 kcal
- Protein
- 104.1 g
- Karbonhidrat
- 34.1 g
- Yağ
- 209.7 g
- Doymuş Yağ
- 111.4 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 1187 mg
Alternatif tarifler
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 godz. 15 min
Kewpie mayonnaise
10 min
Champagne poached chicken terrine
1 Std. 30 Min
Umami Paste
5 Min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40 min
Béarnaise sauce
20min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Mushroom pâté
1 Std. 15 Min
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 min