Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g chicken livers, trimmed
- 2 sprigs fresh thyme
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum level)
- 3 tsp freshly squeezed lemon juice
- 120 g lean smoked bacon, cut into pieces
- 100 g eschalots (approx. 5), cut into half
- 170 g unsalted butter
- 70 g Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp ground black pepper
- crackers or toast, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 575 g
- Kalori
- 10490.6 kJ / 2507.3 kcal
- Protein
- 104.1 g
- Karbonhidrat
- 34.1 g
- Yağ
- 209.7 g
- Doymuş Yağ
- 111.4 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 1187 mg
Alternatif tarifler
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Chicken and port pâté
1 godz. 30 min
Béarnaise sauce
20 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12 godz. 5 min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7u. 25min
Tarte tatin
2h
Black garlic and onion jam
55 min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Traditional crème brûlée
25h
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 Min