Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g chicken livers, trimmed
- 2 sprigs fresh thyme
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum level)
- 3 tsp freshly squeezed lemon juice
- 120 g lean smoked bacon, cut into pieces
- 100 g eschalots (approx. 5), cut into half
- 170 g unsalted butter
- 70 g Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp ground black pepper
- crackers or toast, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 575 g
- Kalori
- 10490.6 kJ / 2507.3 kcal
- Protein
- 104.1 g
- Karbonhidrat
- 34.1 g
- Yağ
- 209.7 g
- Doymuş Yağ
- 111.4 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 1187 mg
Alternatif tarifler
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
Cold cut pork sausage
1 Std. 30 Min
Classic zabaglione
15min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2h 50min
Everyday gourmet butter
35min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 Std.
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15 min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Brandy Chicken Liver Pâté
3 Std. 25 Min
Salmon with fennel and apple salad
1 Std. 20 Min