Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g wholemeal bread, torn in pieces
- 50 g walnut halves
- 30 g cashew nuts
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - 100 g red lentils, rinsed
- 500 g water
- 1 garlic clove
- 100 g onions, quartered
- 150 g chestnut mushrooms, halved
- 50 g sunflower seeds
- ½ tsp dried parsley
- ¼ tsp dried thyme
- 1 Tbsp linseeds, ground, mixed with 3 Tbsp water
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 15 g Worcestershire sauce
- mixed salad leaves, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1477 kJ / 354 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1hod. 30min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 godz. 20 min
Kale Meat(less) Balls
30 Min
Chickpea Pancakes
20 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 Min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 godz. 15 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.