Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tofu
- 680 g firm tofu, diced (3 cm)
- 1 garlic clove
- 5 - 10 g fresh parsley (1 small bunch), cut in pieces
- 10 g olive oil
- 10 g balsamic vinegar
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 lemon, freshly squeezed juice only
Tomato and Aubergine Sauce
- 40 g olive oil
- 600 g aubergines, cut in pieces (2-3 cm)
-
600
g ripe tomatoes, quartered
veya tinned chopped tomatoes - ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
Finalisation
- 1 - 2 Tbsp olive oil, for frying
- 4 spring onions, finely sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1228 kJ / 294 kcal
- Protein
- 16.4 g
- Karbonhidrat
- 10.3 g
- Yağ
- 20.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegan Bean Burgers
1h 20 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2sa 15 dk
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Seitan Chilli
25 Min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min