Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tofu
- 680 g firm tofu, diced (3 cm)
- 1 garlic clove
- 1 lemon, finely grated zest and juice
- 5 - 10 g fresh parsley (1 small bunch), cut in pieces
- 10 g olive oil
- 10 g balsamic vinegar
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Tomato and Aubergine Sauce
- 40 g olive oil
- 600 g aubergines, cut in pieces (2-3 cm)
-
600
g ripe tomatoes, quartered
veya tinned chopped tomatoes - ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
Finalisation
- 1 - 2 Tbsp olive oil, for frying
- 4 spring onions, finely sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1228 kJ / 294 kcal
- Protein
- 16.4 g
- Karbonhidrat
- 10.3 g
- Yağ
- 20.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30p
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10 min
Quinoa Broth
35p
Vegan Paella with Smoked Tofu
25p
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25p
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30p
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25p
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min