![Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C63AAC44-CD93-4B89-B88B-093C7A1A564A/Derivates/88388C17-769D-4140-9D52-4774ADCC5B24.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tofu
- 680 g firm tofu, diced (3 cm)
- 1 garlic clove
- 1 lemon, finely grated zest and juice
- 5 - 10 g fresh parsley (1 small bunch), cut in pieces
- 10 g olive oil
- 10 g balsamic vinegar
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Tomato and Aubergine Sauce
- 40 g olive oil
- 600 g aubergines, cut in pieces (2-3 cm)
-
600
g ripe tomatoes, quartered
veya tinned chopped tomatoes - ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
Finalisation
- 1 - 2 Tbsp olive oil, for frying
- 4 spring onions, finely sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1228 kJ / 294 kcal
- Protein
- 16.4 g
- Karbonhidrat
- 10.3 g
- Yağ
- 20.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Seitan Chilli
25 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Chickpea Pancakes
20 Min
Baby-friendly Mango Tofu Sesame Noodles
40min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min