Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 1000 g water
- 200 g quinoa
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 butternut squash (approx. 600 g), peeled and diced (2 cm)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 400 g red onions, thinly sliced (3 mm)
- 15 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 30 g balsamic vinegar, plus 1 Tbsp
- 2 medium eggs
- 150 g soft goat's cheese
- 150 g ricotta cheese
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 1415 kJ / 338 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Karbonhidrat
- 24.3 g
- Yağ
- 17.5 g
Alternatif tarifler
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 Std. 25 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
1 Std.
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Curried Squash Galette
1 Std. 20 Min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min
Portuguese Leeks
45 Min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 Std. 50 Min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Sloe Gin
2160h 20min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 Min