Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 1000 g water
- 200 g quinoa
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 butternut squash (approx. 600 g), peeled and diced (2 cm)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 400 g red onions, thinly sliced (3 mm)
- 15 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 30 g balsamic vinegar, plus 1 Tbsp
- 2 medium eggs
- 150 g soft goat's cheese
- 150 g ricotta cheese
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 1415 kJ / 338 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Karbonhidrat
- 24.3 g
- Yağ
- 17.5 g
Alternatif tarifler
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Supreme Plant Poke Bowl
1 Std. 10 Min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30 Min
Beetroot and Kale Pizza
2h
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1 Std. 30 Min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 Std. 50 Min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 Min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 Std.
Curried Squash Galette
1 Std. 20 Min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 Min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min