Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 200 g water
- 35 g olive oil
- 2 tsp dried instant yeast, crumbled
- 150 g maize flour
- 150 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 100 g strong wholemeal bread flour
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 50 g hazelnuts, cut in pieces
- 250 g cooked beetroot, cut in pieces
- 30 g olive oil, juice only (approx. 15 g)
- ½ lemon, juice only (approx. 15 g)
- 2 garlic cloves, or to taste
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground cumin, or to taste
- 100 g kale, tough stalks removed then roughly chopped
- 100 g feta cheese, crumbled
- 200 g grated mozzarella
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3590 kJ / 858 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 77 g
- Yağ
- 46 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Butterbean and Feta Burgers
1j 30 menit
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1j 30 menit
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1j
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1j 30 menit
Courgette and Cocoa Cake
24h
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1j 30 menit
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10 min
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1 godz. 35 min
Tomato and Vegetable Quiche
1 Std. 45 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min