Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 200 g water
- 35 g olive oil
- 2 tsp dried instant yeast, crumbled
- 150 g maize flour
- 150 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 100 g strong wholemeal bread flour
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 50 g hazelnuts, cut in pieces
- 250 g cooked beetroot, cut in pieces
- 30 g olive oil, juice only (approx. 15 g)
- ½ lemon, juice only (approx. 15 g)
- 2 garlic cloves, or to taste
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground cumin, or to taste
- 100 g kale, tough stalks removed then roughly chopped
- 100 g feta cheese, crumbled
- 200 g grated mozzarella
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3590 kJ / 858 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 77 g
- Yağ
- 46 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Portuguese Leeks
45min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Vegetable Oat Bake
1h 15min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Carrot and Peanut Bake
55min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25min
Mushroom Parmentier
1h 10min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min