Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roasted Roots
- 500 g raw beetroots (approx. 4 medium), peeled, quartered
- 500 g Jerusalem artichokes, peeled, halved or quartered if large
- 40 g water
- 40 g red wine vinegar
- 20 g olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Salsa Verde
- 30 g pickled capers, drained
- 45 g cornichons, drained
- 5 g fresh mint leaves
- 15 g fresh parsley leaves
- 5 g fresh basil leaves
- 65 g olive oil
- 15 g lemon juice, freshly squeezed
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Lentils
- 3 garlic cloves
- 200 g dried Puy lentils
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 300 g water
- 1 bay leaf
- 6 sprigs fresh thyme
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
veya ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 5 g olive oil
- 5 g red wine vinegar
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 80 g watercress
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2546 kJ / 611 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 36 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Sodyum
- 1136 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Coconut and Spinach Dahl
50min