Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g bulgur wheat
- 100 g raisins (isteğe bağlı)
- 800 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 5 tsp ras el hanout (see tip)
- 10 g fresh coriander leaves
- 10 g fresh parsley leaves
- 3 garlic cloves
- 150 g onions, halved
- 40 g olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
200
g sweet potatoes, peeled, cut in pieces (approx. 3 cm)
veya 200 g pumpkin, peeled, cut in pieces (approx. 3 cm) - 150 g carrots, sliced (approx. 1 cm)
- 80 g daikon radish, sliced (approx. 1 cm)
- 100 g french beans, trimmed, halved
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
veya 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 3 pinches ground black pepper
- 240 g tinned chickpeas, drained (1 x 400 g tin)
- 200 g courgettes, sliced (approx. 1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1713 kJ / 409 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Coconut and Spinach Dahl
50min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Vegetarian Chilli
35 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1h 5min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min