Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Buharda elma
- 4 kırmızı elma (örn. starking) soyulmamış veya soyulmuş
- 2 - 3 yk limon suyu
- 500 g su
Sabayon sosu
- 50 g şeker
- 1 yumurta
- 3 yumurta sarısı
-
160
g beyaz şarap
veya elma suyu (bk. öneri) - 1 tk toz tarçın, serpmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 969 kJ / 232 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sebze Çorbası
35 min
Susamlı Yapışkan Tavuk
40min
Sabayon
15min
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1 Std.
Kırmızı Şaraplı Armut
3 Std. 20 Min
Ispanak ve Peynir Dolgulu Köfte
1h 15min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2h 20 min
Mango Soslu Ballı Misket Limonlu Tavuk
1h 15min
Tavuklu Mısır Çorbası, Brokolili Tuzlu Kek
1u. 25min
Rokalı Pesto
10min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1 Std.
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1 Std. 5 Min