Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Çorba, Sebzeler ve Hindi
- 1230 g su, nişasta ile karıştırmak için ekstra 6 yk soğuk su
- 300 g kültür mantarı, küçükler ikiye büyükler dörde bölünmüş
- 20 g zeytinyağı
- 100 g soğan, dörde bölünmüş
- 90 g havuç, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 90 g kereviz kökü, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 60 g maydanoz, sadece sap kısmı (2 cm'lik parçalar halinde kesilmiş)
- 2 tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- 400 g hindi göğüs fileto, derisiz, kemiksiz (1 cm kalınlığında 8 parça), marine edilmiş (bk. Öneriler)
- 400 g karışık sebze, hızlı pişen sebzeler (örn. kabak, biber, brokoli, mantar), parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm),(bk. Öneriler)
- 6 yk mısır nişastası
- 1 yk maydanoz yaprağı, taze, doğranmış
- 2 yk krema (isteğe bağlı)
Sos
- 1 ½ tk mısır nişastası
- 2 tk soğuk su
- 30 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş
- 30 g krema
- 1 tutam tuz, damak tadına göre
- 1 tutam karabiber, damak tadına göre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1487.4 kJ / 355.3 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 21.3 g
- Doymuş Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 896.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarhana (taze sebzeli)
35min
Vegan Vişneli Cheesecake
8h
Balık Buğulama ve Sebzeler
30min
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1h
Buharda pişmiş ıspanak
15min
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1h 30min
Tarhana Çorbası
25min
Zeytinyağlı Pırasa
30min
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20 min
Ghee
30min
Domatesli Şehriye Çorbası
30min
Glütensiz Beşamelli Sütlü Domates Çorbası
1h