Mantar Çorbası, Buharda Pişmiş Hindi ve Sebzeler

Mantar Çorbası, Buharda Pişmiş Hindi ve Sebzeler

4.2 6 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 45 dk
4 porsiyon

Malzemeler

Çorba, Sebzeler ve Hindi
  • su nişasta ile karıştırmak için ekstra 6 yk soğuk su
    1230 g
  • kültür mantarı küçükler ikiye büyükler dörde bölünmüş
    300 g
  • zeytinyağı
    20 g
  • soğan dörde bölünmüş
    100 g
  • havuç parçalara bölünmüş (2 cm)
    90 g
  • kereviz kökü parçalara bölünmüş (2 cm)
    90 g
  • maydanoz sadece sap kısmı (2 cm'lik parçalar halinde kesilmiş)
    60 g
  • tuz damak tadına göre
    2 tk
  • karabiber
    ¼ tk
  • hindi göğüs fileto, derisiz, kemiksiz (1 cm kalınlığında 8 parça), marine edilmiş (bk. Öneriler)
    400 g
  • karışık sebze hızlı pişen sebzeler (örn. kabak, biber, brokoli, mantar), parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm),(bk. Öneriler)
    400 g
  • mısır nişastası
    6 yk
  • maydanoz yaprağı, taze doğranmış
    1 yk
  • krema (isteğe bağlı)
    2 yk
Sos
  • mısır nişastası
    1 ½ tk
  • soğuk su
    2 tk
  • tereyağı küçük parçalara bölünmüş
    30 g
  • krema
    30 g
  • tuz damak tadına göre
    1 tutam
  • karabiber damak tadına göre
    1 tutam

Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon

Kalori 355.3 kcal / 1487.4 kJ
Protein 27 g
Yağ 21.3 g
Karbonhidrat 20 g
Lif 6 g
Doymuş Yağ 10.3 g
Sodyum 896.5 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...