Cihazlar ve Aksesuarlar
Ekmek Çanağında Dana Yahni
Hazırlık 30 dk
Toplam 6sa 30 dk
6 porsiyon
Malzemeler
-
un30 g
-
tuz2 tk
-
karabiber1 tutam
-
dana kol sinirsiz, kemiksiz, orta boy küpler halinde kesilmiş (yaklaşık 4-5 cm)800 g
-
kişniş yaprağı5 - 6 g
-
maydanoz yaprağı, taze5 - 6 g
-
fesleğen yaprağı5 - 6 g
-
zeytinyağı20 g
-
domuz bacon ince dilimlenmiş, parçalara bölünmüş (2-3 cm)200 g
-
soğan elma dilimi şeklinde sekize bölünmüş500 g
-
beyaz rom40 g
-
doğranmış domates, konserve150 g
-
taze soğan dilimlenmiş (2-3cm)100 g
-
taze ot karışımı (eşit miktarda biberiye, nane ve kekik) (bk. Öneriler)12 g
-
kırmızı şarap100 g
-
et suyu (dana etinden) (bk. Öneriler)300 g
-
çavdar ekmeği tabanı düz üstü bombeli (tabanı yakl. 27 cm, yükseklik yakl. 19 cm)1
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
884 kcal /
3696 kJ
Protein
65 g
Yağ
41 g
Karbonhidrat
159 g
Lif
19 g
Doymuş Yağ
8 g
Sodyum
1046 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

TM6 MODLARIYLA ET YEMEKLERİ
7 Tarif
Türkiye
Türkiye