Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g sıvı yağ
- 300 g sebze (örn. kereviz, havuç, pırasa), parçalara bölünmüş (yakl. 3-4 cm), (bk. öneriler)
- 1 diş sarımsak
- 100 g soğan, sekize bölünmüş
- 50 g domates püresi
- 4 sap taze ot karışımı (örn. adaçayı, biberiye), sadece yaprakları, (bk. öneriler)
- 100 g tuz, iri taneli
-
30
g kırmızı şarap
veya 30 g su - 1 defne yaprağı, kurutulmuş
- 300 g dana kıyma, 3-4 parçaya bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 400 g
- Kalori
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Protein
- 65 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 90 g
- Doymuş Yağ
- 27 g
- Lif
- 13.6 g
- Sodyum
- 1982 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sebzeli Kuzu Yahni
55min
Domates Soslu Maydanozlu Köfte ve Pirinç Pilavı
1 Std. 20 Min
Yavaş Pişirilmiş Tavuk Köfteleri ve Patates
2h 10 min
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1 Std. 10 Min
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
1 Std.
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15 min
Bearnez Soslu Bonfile
Değerlendirme yok
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45 Min
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5 Std. 20 Min
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30 min
Sebzeli Tavuk
45 Min
Hafif Domates Sosu
35min