Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 dal taze biberiye, sadece yaprakları
- 3 dal taze kekik, sadece yaprakları
- 5 yaprak adaçayı, taze
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 20 g zeytinyağı
- 750 g kuzu gerdan, kemiksiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- ¼ tk deniz tuzu
- ½ tk karabiber, toz
- 2 havuç, parçalara bölünmüş (1 cm)
- 2 kereviz sapı, parçalara bölünmüş (1 cm)
-
2
yk ev yapımı et bulyon
veya ev yapımı sebze bulyon - 400 g konserve doğranmış domates
- 200 g beyaz şarap, sek
- 100 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2479 kJ / 393 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 43 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Çiğ Köfte
1 Std. 45 Min
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15 Min
Puttanesca Sos
55 Min
Çin Usulü Dana Eti
1h 20min
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 min
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1h 25 min
Çilekli Donuk Yoğurt Bar
Değerlendirme yok
Soğanlı Tarte Flambe
1h
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2h 10 min
Bonfile ve Meksika fasulyeli Tex-Mex Tortilla
1h 20min
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 min
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 min