Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 dal taze biberiye, sadece yaprakları
- 3 dal taze kekik, sadece yaprakları
- 5 yaprak adaçayı, taze
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 20 g zeytinyağı
- 750 g kuzu gerdan, kemiksiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- ¼ tk deniz tuzu
- ½ tk karabiber, toz
- 2 havuç, parçalara bölünmüş (1 cm)
- 2 kereviz sapı, parçalara bölünmüş (1 cm)
-
2
yk ev yapımı et bulyon
veya ev yapımı sebze bulyon - 400 g konserve doğranmış domates
- 200 g beyaz şarap, sek
- 100 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2479 kJ / 393 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 43 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ekmek Çanağında Dana Yahni
6h 30min
Porçini Mantarlı Tagliatelle
1h
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5h 20min
Patates ve Sebze Eşliğinde Yoğurt Soslu Hint Usulü Balık
1h
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Değerlendirme yok
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1h 40min
Brokoli Kuskusu Eşliğinde Yoğurtlu Körili Tavuk
45min
Pirinç ve Hindili Sakız Kabağı Çorbası
Değerlendirme yok
Glütensiz Kakaolu Pandispanya
40min
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45min
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1h 15 min
Tereyağlı Krema
10 min