Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 dal taze biberiye, sadece yaprakları
- 3 dal taze kekik, sadece yaprakları
- 5 yaprak adaçayı, taze
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 20 g zeytinyağı
- 750 g kuzu gerdan, kemiksiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- ¼ tk deniz tuzu
- ½ tk karabiber, toz
- 2 havuç, parçalara bölünmüş (1 cm)
- 2 kereviz sapı, parçalara bölünmüş (1 cm)
-
2
yk ev yapımı et bulyon
veya ev yapımı sebze bulyon - 400 g konserve doğranmış domates
- 200 g beyaz şarap, sek
- 100 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2479 kJ / 393 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 43 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bitter Çikolatalı ve Kırmızı Şarap Soslu Kek
1h 40 min
Tavuklu Pilav
1h 10min
Biberiyeli Soğanlı Marinasyon
10 Min
Yoğurt Soslu Keçi Peynirli Flan ve Pırasa
Değerlendirme yok
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
35 Min
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1 Std.
Kıvrık Elmalı Kek
1 Std. 20 Min
Vegan Makarna
1 Std.
Salatalık Çorbası ve Karides Çöp Şiş
35 Min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1h 40 min
Nohutlu ve sucuklu tavuk baget
40 Min
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1h 15min