Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g su
- 1 tk tuz
-
150
g buğday
veya kavuzlu buğday - 200 g kapya biber, küp küp doğranmış (yakl. 0.5 cm)
- 300 g tavuk göğsü, şeritler halinde kesilmiş (yakl. 5 cm x 1 cm)
- 50 g sızma zeytinyağı
- 2 tutam toz karabiber
- 40 g badem
- 40 g soğan
- 4 - 5 dal taze ot (örn. kişniş, maydanoz), sadece yaprakları
-
20
g şarap sirkesi
veya 20 g balzamik sirke - 20 g limon suyu (isteğe bağlı)
- tuz, tat vermek için ekstra tuz
- toz karabiber, tat vermek için ekstra karabiber
- 60 g körpe roka
-
20
g dolmalık fıstık
veya 20 g herhangi bir kabuksuz kuruyemiş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1224 kJ / 292 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orman Meyveli Puding
10min
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Değerlendirme yok
Kinoalı Sebzeli Somon Salatası
35min
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
20 min
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9小时 25 分钟
Buğday Salatası
35min
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1h 15min
Ton Balıklı Ezme
10min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30min
Pancar Soslu Hellim Peynirli Mücver
1h
Somon ve Rezeneli Risotto
25min
Kadınbudu Köfte ve Patates Püresi
1h 30min