Balık Buğulama ve Sebzeler

Balık Buğulama ve Sebzeler

5.0 2 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
1 porsiyon

Malzemeler

  • su
    350 g
  • havuç çubuk şeklinde kesilmiş (7 cm x 0,5 cm)
    20 - 25 g
  • taze fasulye ayıklanmış, çubuk şeklinde kesilmiş (7 cm x 1 cm)
    15 g
  • sakız kabağı çubuk şeklinde kesilmiş (7 cm x 1 cm)
    25 g
  • karnabahar küçük çiçeklerine ayrılmış
    25 g
  • patates parçalara bölünmüş (2-3 cm)
    30 g
  • balık fileto dip balığı olmayan, mevsim balığı, derisiz ve kılçıksız
    75 g
  • zeytinyağı (isteğe bağlı)
    2 damla

Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon

Kalori 132 kcal / 553 kJ
Protein 15 g
Yağ 5.3 g
Karbonhidrat 6.3 g
Lif 1.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...