Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g su
- 20 - 25 g havuç, çubuk şeklinde kesilmiş (7 cm x 0,5 cm)
- 15 g taze fasulye, ayıklanmış, çubuk şeklinde kesilmiş (7 cm x 1 cm)
- 25 g sakız kabağı, çubuk şeklinde kesilmiş (7 cm x 1 cm)
- 25 g karnabahar, küçük çiçeklerine ayrılmış
- 30 g patates, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 75 g balık fileto, dip balığı olmayan, mevsim balığı, derisiz ve kılçıksız
- 2 damla zeytinyağı (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 553 kJ / 132 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 6.3 g
- Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kırmızı Şaraplı Armut
3 Std. 20 Min
Hindistan Cevizi Yoğurdu
12h 25 min
Brokolili Ispanak Köftesi (Bebek Yemeği)
35 Min
Domates Çorbası, Ispanaklı Rulo Omlet ve Buharda Sebze
1 godz. 5 min
Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası
50 min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 Min
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45min
Buharda pişmiş karides
15 min
Salatalık Çorbası ve Karides Çöp Şiş
35 Min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1 Std. 40 Min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45min
Buharda pişmiş balık filetoları
25 Min