
Cihazlar ve Aksesuarlar
Balık Buğulama ve Sebzeler
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
1 porsiyon
Malzemeler
-
su350 g
-
havuç çubuk şeklinde kesilmiş (7 cm x 0,5 cm)20 - 25 g
-
taze fasulye ayıklanmış, çubuk şeklinde kesilmiş (7 cm x 1 cm)15 g
-
sakız kabağı çubuk şeklinde kesilmiş (7 cm x 1 cm)25 g
-
karnabahar küçük çiçeklerine ayrılmış25 g
-
patates parçalara bölünmüş (2-3 cm)30 g
-
balık fileto dip balığı olmayan, mevsim balığı, derisiz ve kılçıksız75 g
-
zeytinyağı (isteğe bağlı)2 damla
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
132 kcal /
553 kJ
Protein
15 g
Yağ
5.3 g
Karbonhidrat
6.3 g
Lif
1.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Bebekler İçin Sağlıklı Beslenme
83 Tarif
Türkiye
Türkiye