Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Karayip yahnisi
-
800
g kemiksiz kuzu kol, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
veya 800 g yahnilik kuzu eti, kemiksiz, parçalara bölünmüş (3-4 cm) - 50 g taze sıkılmış portakal suyu
- 20 g limon suyu
- 60 g Worcestershire sosu
- 3 diş sarımsak
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 180 g sap kereviz, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 2 - 4 dal kişniş yaprağı
- 2 - 3 tutam kuru kekik
-
2
taze defne yaprağı
veya 1 kurutulmuş defne yaprağı - 1 - 1 ½ tk toz acı kırmızı biber
- 25 g sıvı yağ
-
20
g şeker
veya 20 g esmer şeker - 50 g domates püresi
- 1 ½ tk tuz
- 450 g su
Buharda pirinç pilavı
- 160 g basmati pirinci
- 300 g su
- 4 tutam tuz
-
4
tk sıvı yağ
veya 4 tk tereyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2438 kJ / 581 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 23 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Değerlendirme yok
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45min
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1h
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3h 15 min
Ton Balıklı Sebze Noodle
Değerlendirme yok
Bol Kuruyemiş ve Çekirdekli Granola
25 min
Haşlanmış Pirinç
25 min
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1h 25min
Kestane ve Kuru Meyve Doldurulmuş Hindi
Değerlendirme yok
Kalamarlı Börülce Yahnisi
Değerlendirme yok
Biber Soslu Hindi Köftesi
55min
Çin Usulü Dana Eti
1h 20 min