Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Karayip yahnisi
-
800
g kemiksiz kuzu kol, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
veya 800 g yahnilik kuzu eti, kemiksiz, parçalara bölünmüş (3-4 cm) - 50 g taze sıkılmış portakal suyu
- 20 g limon suyu
- 60 g Worcestershire sosu
- 3 diş sarımsak
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 180 g sap kereviz, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 2 - 4 dal kişniş yaprağı
- 2 - 3 tutam kuru kekik
-
2
taze defne yaprağı
veya 1 kurutulmuş defne yaprağı - 1 - 1 ½ tk toz acı kırmızı biber
- 25 g sıvı yağ
-
20
g şeker
veya 20 g esmer şeker - 50 g domates püresi
- 1 ½ tk tuz
- 450 g su
Buharda pirinç pilavı
- 160 g basmati pirinci
- 300 g su
- 4 tutam tuz
-
4
tk sıvı yağ
veya 4 tk tereyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2438 kJ / 581 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 23 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tempura Sebzeler
40min
Çin Usulü 5 Baharat Karışımı
5min
Çin Usulü Dana Eti
1h 20min
Körili Elma ve Tatlı Patates Eşliğinde Pastırmalı Tavuk Sarma
Değerlendirme yok
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
10 min
Sebzeli Nohut Yahnisi
45 min
Somon ve Rezeneli Risotto
25min
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1h 10min
Kalamarlı Börülce Yahnisi
Değerlendirme yok
Karides Sote
10 min
Yasemin Pirinci Pilavı
35min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1h 30min