Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g kavrulmuş tuzsuz badem
- 30 g soğan
-
30 - 35
g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş
veya 30 - 35 g zeytinyağı - 300 g kuşkonmaz, alt tarafında bulunan sert kısımları kesilmiş, soyulmuş ve doğranmış (4 cm)
- 300 g havuç, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 1 ½ tk tuz
- 750 g su
- 1 - 2 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 781.8 kJ / 186.8 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Karbonhidrat
- 13.1 g
- Yağ
- 14.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 636 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kremalı Kabak Çorbası
25min
Kıvrık Sebzeli, Hellim Peynirli Tart
Değerlendirme yok
Kadifemsi Sebze Çorbası
45min
Fırında Fas Usulü Balık Tajin ve Hurmalı Kuskus
1h 15min
Fındık ve Badem Ezmeli Granola
40min
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45min
Somon, Kinoa, Beyaz Peynir ve Karışık Sebzeli Salata
50min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35min
Balkabaklı Risotto
25min
Bolonez Soslu Kabak Zoodle
40min
Kremamsı bezelye çorbası
40min
Defne Yaprağı, Tarçın, Anason ve Limonlu Bitki Çayı
10min