Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ yeşil elma, kabukları soyulmuş, dörde bölünmüş, çekirdekleri çıkarılmış
- 125 g buğday, 1 gece önceden ıslatılmış, süzdürülmüş
- 60 - 80 g nohut, en az 12 saat önceden kaynar su ile ıslatılmış, süzdürülmüş, damak tadına göre
- 60 - 80 g kuru fasulye, 1 gece önceden ıslatılmış, süzdürülmüş, damak tadına göre
- 1100 g su
- ½ portakalın kabuğu, turuncu kısımlarının ince rendesi
- 8 kuru kayısı, küçük küpler halinde doğranmış
- 6 kuru incir, küçük küpler halinde doğranmış
- 215 - 225 g şeker
- 1 ½ tk mısır nişastası
- 1 tk pirinç unu
- 1 ¼ su bardağı süt, soğuk
- 40 g kuru üzüm
- 60 - 80 g herhangi bir kabuksuz kuruyemiş, kabuksuz, süslemek için
- 80 - 100 g kuru meyve, süslemek için
- ½ nar, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2441 kJ / 583 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 100 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 19 g
Alternatif tarifler
Çilek Reçeli
1h 5 min
Matchalı Smoothie Kasesi
Değerlendirme yok
Rendelenmiş Patates Pancake
55 Min
Sarı Erik Reçeli
1 Std. 20 Min
Buharda Minik Ekmekler
2h 10 min
Kahveli Şekerleme
25 Min
Ballı Gün Kurusu Hoşafı
5 godz. 40 min
Etli Bamya
1 Std. 10 Min
Buğday ve Nohutlu Soğuk Yoğurt Çorbası
9 Std.
Kuru Domatesli Tereyağı
5 Min
Vişne Reçeli
1 Std. 10 Min
Şeftali Kompostosu
3h 30min