Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 lamb rack, trimmed (see Tip)
- ¼ tsp salt, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for seasoning
- 40 g olive oil, plus 1 tablespoon for frying
- 120 g red wine
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 10 g pickled capers, drained
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 500 g water, plus extra for cooking
- 450 g frozen peas
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 120 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 tsp unsalted butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2362 kJ / 562.5 kcal
- Protein
- 35.8 g
- Karbonhidrat
- 11.1 g
- Yağ
- 40.5 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 8.5 g
- Sodyum
- 641.8 mg
Alternatif tarifler
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Oysters Mignonette
5min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish
1h
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Mushroom and white wine cream sauce
30min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Scallops with pea purée
25min
Salmon, asparagus and potato salad
40min