Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 lamb rack, trimmed (see Tip)
- ¼ tsp salt, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for seasoning
- 40 g olive oil, plus 1 tablespoon for frying
- 120 g red wine
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 10 g pickled capers, drained
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 500 g water, plus extra for cooking
- 450 g frozen peas
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 120 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 tsp unsalted butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2362 kJ / 562.5 kcal
- Protein
- 35.8 g
- Karbonhidrat
- 11.1 g
- Yağ
- 40.5 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 8.5 g
- Sodyum
- 641.8 mg
Alternatif tarifler
Steamed asparagus with caper crumbs
30 Min
Hearty seafood chowder
45 Min
Scallops with pea purée
25 Min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 min
Prawn saganaki with feta
35 Min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Oysters Mignonette
5min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Lamb Moussaka
1hod. 30min