Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tsp pickled capers
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets
- ½ tsp lemon, zest only, no white pith, plus 2 teaspoons juice
- 130 g salted butter, softened
- 1 tsp tomato sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp brandy
- 1 tsp Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp sweet paprika
- ¼ tsp curry powder
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- olive oil, for brushing
- salt, to season
- 6 beef fillet steaks (approx. 200 g each - see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1963.4 kJ / 464.6 kcal
- Protein
- 45.2 g
- Karbonhidrat
- 0.7 g
- Yağ
- 31.6 g
- Lif
- 0.4 g
Alternatif tarifler
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min
Pulled pork with apple and fennel salad
2h 45min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50 dk
Café de Paris butter
25min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1sa 30 dk
Jerk chicken with pineapple slaw
5u.
Asian beef salad with peanut dressing
30min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3u. 50min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2sa 20 dk