Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tsp pickled capers
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets
- ½ tsp lemon, zest only, no white pith, plus 2 teaspoons juice
- 130 g salted butter, softened
- 1 tsp tomato sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp brandy
- 1 tsp Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp sweet paprika
- ¼ tsp curry powder
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- olive oil, for brushing
- salt, to season
- 6 beef fillet steaks (approx. 200 g each - see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1963.4 kJ / 464.6 kcal
- Protein
- 45.2 g
- Karbonhidrat
- 0.7 g
- Yağ
- 31.6 g
- Lif
- 0.4 g
Alternatif tarifler
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Lamb shanks with risoni and feta
3j 50 menit
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 Std. 15 Min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2j
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 Std. 15 Min
Bourbon pork ribs
5 Std. 50 Min
Asian beef salad with peanut dressing
30 min