Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- ½ bunch fresh chives, cut into thirds
- 1 brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 200 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 80 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 130 g unsalted butter
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh thyme, leaves only
- 50 g plain flour
- 100 g white wine
- 2 potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (2 cm)
- 500 g fish stock
- 100 g pouring (whipping) cream
- 200 g firm white fish fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- Tabasco® sauce, to taste (optional)
- 150 g large raw prawns, peeled and deveined
- 150 g scallops
- 100 g smoked salmon, cut into pieces
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2503.9 kJ / 596.2 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 24.5 g
- Yağ
- 40.1 g
- Doymuş Yağ
- 24.2 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 1558.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Prawn noodle curry
10 menit
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 Min
Prawn and chicken laksa
40 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2j 15 menit
Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
Hearty seafood chowder
45 min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 Min
Seafood and corn chowder
40 min
Mini pad Thai frittatas
40 min
Mystery soup
45 min
Garlic prawns
25 Min