Uyumlu sürümler
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Corn purée
- 25 g unsalted butter
- 375 g canned corn kernels (265 g drained weight)
- 100 g pouring (whipping) cream
Cauliflower couscous
- 100 g flaked almonds
- 300 - 350 g cauliflower, broken into florets
- 50 g unsalted butter, cut into pieces, plus an extra 2 tsp for frying
- 2 spring onions/shallots, trimmed and finely sliced
- 60 g sultanas
- 10 sprigs fresh chives, finely chopped
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 orange, pith removed and segmented
Fish fillets
- 1 tbsp olive oil
- 4 John Dory, skinless fish fillets (approx. 180 g each - see Tip)
- 1 orange, juiced
- 1 tsp unsalted butter
- freshly squeezed lemon juice, to drizzle
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3036.4 kJ / 723 kcal
- Protein
- 47.4 g
- Karbonhidrat
- 30.4 g
- Yağ
- 44.9 g
- Doymuş Yağ
- 18.8 g
- Lif
- 7.7 g
- Sodyum
- 378.4 mg
Alternatif tarifler
Tuna poke bowl
1h
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Miso fish with Asian greens
24 Std. 45 Min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min
Miso salmon broth
40min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 Std. 30 Min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min