Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- water, for soaking
- 6 sprigs fresh rosemary, leaves only from 1-2 sprigs, 4 sprigs set aside
- 2 - 3 pieces lemon zest, no white pith
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 45 g anchovy fillets
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 2 tsp lemon juice
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 2 pork fillets (approx. 420 g each), cut into halves
- 8 slices prosciutto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1530.8 kJ / 364.5 kcal
- Protein
- 62.4 g
- Karbonhidrat
- 0.5 g
- Yağ
- 12.3 g
- Doymuş Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 1327 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Hearty seafood chowder
45 Min
Layered lamb curry
1 Std.
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 Std. 10 Min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 Min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2u. 20min