Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- water, for soaking
- 6 sprigs fresh rosemary, leaves only from 1-2 sprigs, 4 sprigs set aside
- 2 - 3 pieces lemon zest, no white pith
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 45 g anchovy fillets
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 2 tsp lemon juice
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 2 pork fillets (approx. 420 g each), cut into halves
- 8 slices prosciutto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1530.8 kJ / 364.5 kcal
- Protein
- 62.4 g
- Karbonhidrat
- 0.5 g
- Yağ
- 12.3 g
- Doymuş Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 1327 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 godz. 5 min
Pork fillet with mustard
35 Min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Gin-cured ocean trout salad
30 Std. 20 Min
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Brak ocen
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1h 15 min
Smoked honey and dill salmon
1 godz. 5 min
Chicken Waldorf salad
40min
Anise-cured salmon
14 Std. 10 Min
Camembert with cranberries and almonds
30min