Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- water, for soaking
- 6 sprigs fresh rosemary, leaves only from 1-2 sprigs, 4 sprigs set aside
- 2 - 3 pieces lemon zest, no white pith
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 45 g anchovy fillets
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 2 tsp lemon juice
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 2 pork fillets (approx. 420 g each), cut into halves
- 8 slices prosciutto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1530.8 kJ / 364.5 kcal
- Protein
- 62.4 g
- Karbonhidrat
- 0.5 g
- Yağ
- 12.3 g
- Doymuş Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 1327 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Samke harra
35 Min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 Std. 15 Min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 Std. 45 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 Std. 15 Min
Buffalo chicken wings
45min
Prosciutto and basil egg cups
40min
Barbecued pork ribs
26 Std. 15 Min
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
1 Std. 40 Min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Fish with ginger lime sauce
35 Min