Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g olive oil
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3655.3 kJ / 870.3 kcal
- Protein
- 71.8 g
- Karbonhidrat
- 6.4 g
- Yağ
- 60.2 g
- Doymuş Yağ
- 18.2 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 708.4 mg
Alternatif tarifler
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5óra 15p
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Flank steak with horseradish cream sauce
4ωρ. 35 λεπτ.
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4sa 20 dk
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Smoked mussels with Pernod sauce
35 min
Asian beef salad with peanut dressing
30 min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Buffalo Burger with Bourbon Glazed Onions
1h 10min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min