Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cure
- 150 g rock salt
- 50 g white sugar
- 1 tsp Sichuan peppercorns (see Tips)
- 1 tsp fennel seeds
- 2 limes, zest only, no white pith
- 1 ruby grapefruit, juice and zest, no white pith
- 600 g fresh boneless, skinless kingfish fillets
Citrus yoghurt
- 300 g Greek yoghurt
- 20 g lime juice (approx. 1 lime)
Dressing
- 30 g white wine vinegar
- 60 g extra virgin olive oil
Assembly
- ½ ruby grapefruit, peeled and segmented
- 3 radishes, cut into thin slices
- micro herbs, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 955.5 kJ / 227.5 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 12.1 g
- Doymuş Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 7251.2 mg
Alternatif tarifler
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30min
Gin-cured ocean trout salad
30 godz. 20 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 dk
Sicilian prawn salad
40 dk
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26h 50min
Grain salad lettuce cups
1 Std. 55 Min
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min
Citrus seafood salad
1sa
Anise-cured salmon
14 godz. 10 min
Moroccan lamb with pilaf
5 Std. 40 Min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min