Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Potatoes
- 700 g water
- 500 g kipfler potatoes (small), cut into halves
- 24 large raw prawns, de-veined, peeled but with tails intact
- salt, to season
- 1 tbsp sherry vinegar
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 40 g eschalots, cut into fine dice
Sweet pickled cucumbers
- 150 g Lebanese cucumber (approx. 3), peeled, deseeded and cut into fine dice
- 50 g raw sugar
- 50 g white wine vinegar
- 100 g water
Horseradish cream
- 80 g thickened cream
- 50 g horseradish (see Tips)
- 60 g crème fraîche
- ½ tsp ground white pepper
- salt, to taste
Assembly
- 1 tbsp pink peppercorns (optional)
- ½ bunch baby radishes, cut into quarters
- 5 sprigs fresh chervil
- 50 g salmon caviar (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 746.5 kJ / 177.8 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 15.6 g
- Yağ
- 8.8 g
- Doymuş Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 452.7 mg
Alternatif tarifler
Warm wasabi potato salad
30min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Grilled scallops with chilli jam
25 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Sunday lamb roast
1 Std. 55 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 Std. 30 Min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Citrus seafood salad
1 Std.
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Oysters with lime granita
5 Min