Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Taco shells
- 120 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ½ tsp dried basil
- ½ tsp dried chilli flakes (optional)
Avocado lime sauce
- 1 bunch fresh coriander, leaves and stems only, cut into thirds (approx. 40 g)
- 80 g mayonnaise (see Tips)
- 1 - 2 tbsp freshly squeezed lime juice
- ½ avocado, flesh only
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 garlic clove
- 1 long red chilli, trimmed and deseeded, if preferred
- 20 g extra virgin olive oil
Assembly
- 350 g medium raw prawns, peeled and deveined
- 1 - 2 tsp taco seasoning (see Tips)
- ¼ iceberg lettuce, shredded or 100 g red cabbage
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1807.2 kJ / 430.3 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Karbonhidrat
- 2.8 g
- Yağ
- 32.5 g
- Doymuş Yağ
- 8.8 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 1129.7 mg
Alternatif tarifler
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4u. 35min
Coconut poached chicken salad
45 Min
Buttermilk and jalapeño marinade
5 Min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1h 15min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Thai beef salad
1h 15min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 Std. 30 Min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 Min
Asian beef salad with peanut dressing
30 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30 Min