Uyumlu sürümler
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinated fish fillets
- 400 - 450 g boneless, skinless, white fish fillets (approx. 4 fillets)
- 2 garlic cloves
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded
- 1 tsp fennel seeds
- 1 pinch ground cinnamon
- 2 pinches saffron
- ½ tsp salt
- 60 g olive oil
Chermoula sauce
- 2 garlic cloves
- 1 bunch coriander, leaves and stalks only
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp paprika
- 1 pinch dried chilli flakes
- 30 g lemon juice
- 30 g olive oil
Couscous salad
- 200 g couscous
- 20 g olive oil
- 700 g water
- 1 pinch ground cumin
- ½ tsp salt
- 5 sprigs coriander, leaves only
- 1 fresh red chilli, trimmed and cut into halves (isteğe bağlı)
- 1 tsp grated lemon zest
- 1 carrot, cut into pieces
- 50 g pitted black olives
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 2659 kJ / 633.1 kcal
- Protein
- 29.7 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 33.4 g
- Lif
- 8.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linguine with salmon and herbs
25 Min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Linguine with lemon and prosciutto
25 Min
Moroccan harira soup with chicken
55 min
Eggplant rotolo
1h 40min
Salmon and fennel risotto
30 Min
Prawn saganaki with feta
35 Min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 Min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 Min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 Min
Salmon kabsa
40 Min