Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roasted vegetables
- 800 g sweet potato, peeled and cut into cubes (2 cm)
- 1 red onion (approx. 150 g), cut into rounds (5 mm)
- 2 tbsp olive oil
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground cumin
Grains
- 1400 g water, plus extra as needed
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g cracked freekeh
- 150 g French green lentils
- 40 g olive oil
- 1 tbsp pomegranate molasses
Salad
- 1 grapefruit, segmented and cut into pieces (2 cm)
- 100 g rocket
- 50 g pitted green olives
- 1 piece preserved lemon, zest only, cut into thin slices
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- red wine vinegar, to season (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1340.5 kJ / 319.1 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Karbonhidrat
- 38.9 g
- Yağ
- 11.9 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 884.6 mg
Alternatif tarifler
Quinoa salad with mango salsa
1 Std.
Quinoa tabouli
12h 40min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 Std. 15 Min
Colourful quinoa salad
40 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Pearl barley risotto with asparagus
1 godz. 5 min
Israeli couscous salad
1 Std.
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 Min
Sweetcorn and black rice salad
1 Std.
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min