Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roasted vegetables
- 800 g sweet potato, peeled and cut into cubes (2 cm)
- 1 red onion (approx. 150 g), cut into rounds (5 mm)
- 2 tbsp olive oil
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground cumin
Grains
- 1400 g water, plus extra as needed
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g cracked freekeh
- 150 g French green lentils
- 40 g olive oil
- 1 tbsp pomegranate molasses
Salad
- 1 grapefruit, segmented and cut into pieces (2 cm)
- 100 g rocket
- 50 g pitted green olives
- 1 piece preserved lemon, zest only, cut into thin slices
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- red wine vinegar, to season (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1340.5 kJ / 319.1 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Karbonhidrat
- 38.9 g
- Yağ
- 11.9 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 884.6 mg
Alternatif tarifler
Tuscan bean soup
30min
Colourful quinoa salad
40min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Mediterranean vegetable bake
50min
Lentil and mint salad
3 Std. 55 Min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Sweetcorn and black rice salad
1h
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Israeli couscous salad
1h
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min