Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 70 g extra virgin olive oil
- ½ lemon, juice only
- 40 g kefir (see Tips)
- 20 g apple cider vinegar (see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1000 g water
- 8 kipfler potatoes, peeled and cut into halves lengthways
- 4 eggs
- 200 - 300 g fresh green beans, trimmed
- 400 g tuna steaks (sashimi grade) (see Tips)
- extra virgin olive oil spray or olive oil, to brush
- 120 g mixed leaf salad
- 200 g cherry tomatoes or 4 tomatoes, cut into quarters
- 50 - 100 g pitted Kalamata olives, drained
- 8 fresh anchovies, drained
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2411.7 kJ / 574.2 kcal
- Protein
- 42.2 g
- Karbonhidrat
- 23.6 g
- Yağ
- 33.3 g
- Doymuş Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 6.7 g
- Sodyum
- 1917.8 mg
Alternatif tarifler
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55min
Seared tuna on chilli bean mash
35 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
One whole cauliflower
45min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Teriyaki salmon bowl
1h 15 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Mango salmon bowl
40min
Salmon niçoise salad
35 Min