Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Duck confit
- 4 duck marylands (approx. 1 kg)
- ½ tsp ground black pepper
- 3 tsp salt
- 4 garlic cloves, crushed
- 4 fresh bay leaves
- 4 sprigs fresh thyme
- 500 g duck fat
- 1 tsp whole black peppercorns
- 2000 g water
Lentil salad
- 4 raw baby beetroots, trimmed and cut into halves
- 3 garlic cloves, crushed
- 2 tbsp balsamic vinegar
- 1 tbsp olive oil
- 3 sprigs fresh thyme
- ground black pepper, to season
- salt, to season
- 200 g puy lentils
- 4 whole cloves
- 1 brown onion
- 1 fresh bay leaf
- 1000 g water
- 30 g Chicken stock paste (see Tips)
- ½ red onion, cut into small cubes (5 mm)
- 1 celery stalk, cut into small cubes (5 mm)
- 2 oranges, segmented and cut into slices (5 mm)
Orange vinaigrette
- 2 tsp honey
- 40 g freshly squeezed orange juice
- 100 g grapeseed oil
- 2 tbsp red wine vinegar
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Assembly
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 30 g frisee lettuce, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 6408 kJ / 1525.7 kcal
- Protein
- 47.3 g
- Karbonhidrat
- 42.5 g
- Yağ
- 128.6 g
- Doymuş Yağ
- 34 g
- Lif
- 13.7 g
- Sodyum
- 2648.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1 Std. 15 Min
Turkey buffe and herby quinoa stuffing
6 godz. 20 min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Rye sourdough baguettes
27h 20min
Scallops with pea purée
25min