Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 tsp olive oil
- ¾ tsp garlic paste (see Tips)
- 1 ½ tsp ginger paste (see Tips)
- 1 - 2 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves
- 15 sprigs fresh coriander, roots, stalks and leaves (approx. 40 g) (see Tips)
- 80 g red onion
- 2 tsp salt
- 1 ¼ tbsp tandoori paste (see Tips)
- 1 ½ tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 300 g fresh tomatoes, cut into quarters
- 40 g coconut cream
- 4 hoki fillets, 3 cm thick (approx. 170 g each)
- 250 g basmati rice
- 1000 g water
- lemon, cut into pieces, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2147.8 kJ / 511.3 kcal
- Protein
- 39.3 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 12.9 g
- Doymuş Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 1355 mg
Alternatif tarifler
Prawn and noodle stir-fry
25min
Jeera rice (Cumin rice)
20 Min
Prawn and chicken laksa
40 Min
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Coconut fish curry
1ωρ. 10 λεπτ.
Lamb tikka with spicy eggplant
40 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Salmon kabsa
40 Min
Tandoori chicken
45 Min
Tandoori chicken
1 godz. 35 min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1 Std.
Baked masala fish
1ωρ. 15 λεπτ.