Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 tsp olive oil
- ¾ tsp garlic paste (see Tips)
- 1 ½ tsp ginger paste (see Tips)
- 1 - 2 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves
- 15 sprigs fresh coriander, roots, stalks and leaves (approx. 40 g) (see Tips)
- 80 g red onion
- 2 tsp salt
- 1 ¼ tbsp tandoori paste (see Tips)
- 1 ½ tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 300 g fresh tomatoes, cut into quarters
- 40 g coconut cream
- 4 hoki fillets, 3 cm thick (approx. 170 g each)
- 250 g basmati rice
- 1000 g water
- lemon, cut into pieces, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2147.8 kJ / 511.3 kcal
- Protein
- 39.3 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 12.9 g
- Doymuş Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 1355 mg
Alternatif tarifler
Goan prawn curry
25 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min
Balti coconut fish curry
50 Min
Spiced coriander prawns
25 min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min
Prawn and chicken laksa
40 Min
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Coconut turmeric fish curry
40 Min
Salmon kabsa
40 Min
Miso salmon broth
40 Min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min