Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- water, for soaking
Pomegranate and parsley topping
- 50 g red wine vinegar
- 2 tbsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 100 g water
- ½ red onion, cut into thin slices
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- ½ pomegranate, arils only
Preserved lemon dressing
- 1 piece preserved lemon
- 170 g natural yoghurt
- 2 tbsp olive oil
- 2 tbsp water
- ground black pepper, to season
- 1 tsp caraway seeds
Salmon and potatoes
- 800 - 900 g fresh boneless salmon fillet
- 2 - 3 tsp za'atar, plus extra to season (see Tips)
- olive oil, for drizzling
- 800 g water
- 8 - 12 new baby potatoes
- 50 g slivered almonds, toasted
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3436.8 kJ / 818.3 kcal
- Protein
- 56.8 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 51.7 g
- Doymuş Yağ
- 9.7 g
- Lif
- 6.5 g
- Sodyum
- 1348.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fish with ginger lime sauce
35min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Yoghurt and jalapeño dressing
10 min
Avocado and goats cheese smash
5 Min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Café de Paris butter
25 min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Salmon with fennel and apple salad
1h 20 min
Christmas tiramisu
24 Std. 20 Min