Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g red onion, cut into thin slices (1-2 mm)
- 30 - 40 g red wine vinegar, to taste
- 10 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g extra virgin olive oil
- ½ garlic clove (isteğe bağlı)
-
40
g freshly squeezed lime juice
veya 40 g freshly squeezed lemon juice - ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground white pepper
- 300 g water
- 500 g peeled, large raw prawns, deveined (approx. 1 kg prawns in their shells)
-
1 - 2
limes, cut into thin slices (2-3 mm)
veya 1 lemon, cut into thin slices (2-3 mm) - 200 g fennel, cut into thin slices (1-2 mm)
- 400 g cherry tomato, cut into halves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 785 kJ / 187 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 2.2 g
Alternatif tarifler
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
Lamb tikka with spicy eggplant
40 min
Salmon with yoghurt dressing
55 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1h 45min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Prawn stir-fry
25 min
Chilli garlic prawns
10 Min
Seafood panzanella
1h
Steamed coconut and prawn soup
30 Min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 Std. 5 Min
Garlic prawns
25 min