Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Red onion and yoghurt dip
- ½ red onion, cut into quarters
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only
- 150 g natural yoghurt
Carrot fritters
- 3 slices wholegrain bread, torn into small pieces
- 6 sprigs fresh mint, leaves only
- 6 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for serving
- 500 g water
- 500 g carrots, cut into pieces (4 cm)
- 6 dried apricots
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 4 spring onions/shallots, cut into thin slices
- 1 tbsp sultanas
- 3 tbsp pine nuts
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 egg
- grapeseed oil, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 223.4 kJ / 53.2 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 4.4 g
- Yağ
- 2.8 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 89.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Feta, spinach and potato frittata
1h
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Mashed pea and corn slice
40 min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Kumara pie
1 Std. 45 Min
Vegetable pilaf
1h
Polenta zucchini slice
2h 10min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Butternut mac and cheese
45 min