Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Base
- 80 g buckwheat groats, soaked overnight
- 1 - 2 garlic cloves, to taste (see Tips)
- 70 g red onion
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 90 g carrot, cut into quarters
- 1 celery stalk, cut into quarters
- 50 g walnuts
- 1 tbsp ground coriander
- 1 tbsp Bragg's® liquid aminos (see Tips)
- 1 pinch sea salt
Filling
- 3 fresh portobello mushrooms, cut into slices
- 2 tbsp tamari
- 3 tbsp extra virgin olive oil
- 1 - 2 garlic cloves, to taste (see Tips)
- 100 g raw cashew nuts
- 80 g pine nuts
- 30 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 1 pinch sea salt
- 50 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 100 g rocket, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1244.3 kJ / 296.3 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 12.8 g
- Yağ
- 22.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.6 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 531.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Pumpkin and tempeh bobotie
1h 5 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Chilli con tempeh
20min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 Std. 25 Min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Raw carrot cake
5sa 30 dk
Pea and garden mint fritters
25 Min
Three-bean shepherd's pie
26h