Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g freekeh
- 500 g filtered water, plus extra for soaking
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 30 g pickled capers
- 50 g pine nuts
- 50 g walnuts
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 3 tsp nutritional yeast (see Tips)
- ¼ tsp dried thyme
- 1 zucchini, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 garlic cloves
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 3 capsicums (any colour), cut into halves and deseeded
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1623 kJ / 386.4 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 21.9 g
- Lif
- 9.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Lentil moussaka
3h 30min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24 Std. 50 Min
Roasted eggplant
1 godz. 35 min
Mixed mushroom burgers
50 menit
Pearl barley risotto with asparagus
1 godz. 5 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Sweetcorn and black rice salad
1j
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1j
Sweet potato lasagne
1j 20 menit