Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g olive oil
- 80 g onions, quartered
- ½ Tbsp fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 tsp harissa paste, to taste
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 600 g mixed root vegetables, peeled, cut in pieces (3-4 cm) (e.g. carrots, parsnips, swede, sweet potatoes, see tip)
- 400 g water
- 240 g tinned haricot beans, drained, rinsed (1 x 400 g tin)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 5 g fresh parsley leaves, roughly chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 774 kJ / 185 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 24.6 g
- Yağ
- 7.6 g
Alternatif tarifler
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Vegetarian Chilli
35min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Cape Malay Vegetable Curry
35min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Sweet Potato Curry
30 min