Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g olive oil
- 80 g onions, quartered
- ½ Tbsp fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 tsp harissa paste, to taste
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 600 g mixed root vegetables, peeled, cut in pieces (3-4 cm) (e.g. carrots, parsnips, swede, sweet potatoes, see tip)
- 400 g water
- 240 g tinned haricot beans, drained, rinsed (1 x 400 g tin)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 5 g fresh parsley leaves, roughly chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 774 kJ / 185 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 24.6 g
- Yağ
- 7.6 g
Alternatif tarifler
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Sweet Potato Curry
30 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Mushroom Stroganoff
30 min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min
Root Vegetable Gratin
1h
Vegetarian Chilli
35 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10 min