Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g shallots (2-3 shallots)
- 30 g olive oil
- 250 g pearl barley, medium, rinsed and drained
- 100 g dry white wine, vegan
- 750 g water, hot
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground white pepper
- ¾ tsp dried thyme
- 40 g pine nuts
- 400 g courgettes, sliced (5 mm)
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, drained, cut in strips (5 mm)
- 60 g almond butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2159 kJ / 517 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 8.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 Min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1h 15min
Vegetarian Chilli
1 Std. 5 Min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 Std. 5 Min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 Min
Courgette and Feta Risotto
30 Min