Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g shallots (2-3 shallots)
- 30 g olive oil
- 250 g pearl barley, medium, rinsed and drained
- 100 g dry white wine, vegan
- 750 g water, hot
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground white pepper
- ¾ tsp dried thyme
- 40 g pine nuts
- 400 g courgettes, sliced (5 mm)
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, drained, cut in strips (5 mm)
- 60 g almond butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2159 kJ / 517 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 8.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Polenta with Ratatouille
1h 20 min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Polenta with Ratatouille
1h 20 min
Root Vegetable Gratin
1h
Creamy White Beans and Leeks
20min
Vegetable Stroganoff
30 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min